Navigation » MPC Club Community Board > Media Player Section > Art Work (ALL) > HDI Artwork > Yadis » yaDIS 2 - Discussion thread

Notices

» Slysoft Recommended!
1 CLick BD and DVD backups
Download AnyDVD HD!
For Blu-Ray and DVD!
» Log in
User Name:

Password:

Not a member yet?
Register Now!
» Stats
Members: 88,209
Threads: 29,728
Posts: 252,093
Welcome to our newest member, ganler
» MPC Club Advertisers and Sponsors
Reply
 
Thread Tools
Old 23-12-10, 22:59   #11
Fred-L

Expert Member
 
Fred-L's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: France
Posts: 1,108
Contribution: 0.44%
Thanks: 87
Thanked 1,521 Times in 316 Posts
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Re: yaDIS 2.0 - yet another Dune Indexer and Skinner

Originally Posted by Grip77 View Post
Thanks! been waiting to test the 2.0 release

I just processed my movie library and noticed quit a lot of the films were found, does Yadis 2 only search in Cine Passion?
The error I get is that the file was not found in Ciné Passions database.

Example of files not found:

babylon AD
the big blue
bram stokers dracula
The more you name correctly your movies, the more you obtain good results.

Do not hesitate to visit the Ciné-Passion website to check the movie names.


babylon AD: "Babylon A.D." or "Babylon A D" works fine.

the big blue: "Le Grand Bleu" works fine.

bram stokers dracula
: "Bram Stoker's Dracula" works fine.
Fred-L is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Fred-L For This Useful Post:
gkpapad (13-11-12), Grip77 (24-12-10)
Old 23-12-10, 23:17   #12
Reneb
Premium Potential
TIP: Upgrade to Premium
Almost Active
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2
Contribution: 0%
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Re: yaDIS 2.0 - yet another Dune Indexer and Skinner

Originally Posted by flugs View Post
Salut Reneb,

I think if you would like to have some feedback, you should be more precise.
What do you mean by identifying?
Are the files missing in the yaDIS UI or are the information about the movies/tv shows not found?
In the second case, it would be useful if you send some examples of the names (either file or folder).

I think the database which will be used is defined by the language defined in the options of yaDIS.

A+
flugs
Sorry I was not clear enough. What I mean is that the movies are all displayed in the overview, but the covers and text information can not be gathered, also not after manual entry sometimes. I tested it at Dutch and English, both the same results, is it reffering to the French database only at the moment? Maybe that's reason my movies in English can not be found...? It seems to be searching in the Ciné-Passion database.

In Zapitti most of them are found, sometimes I have to add quotes around the search term there, but here they use IMDB.

For an example of the movies I have...

Reneb is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Reneb For This Useful Post:
deranger (19-08-12)
Old 23-12-10, 23:20   #13
Visioner
Premium Potential
TIP: Upgrade to Premium
Addicted to MPC
 
Visioner's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 53
Contribution: 0.02%
Thanks: 17
Thanked 31 Times in 6 Posts
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Re: yaDIS 2.0 - yet another Dune Indexer and Skinner

How can i change the title manualy? The Film "The Godfather" in german "Der Pate" is tagged automatic with the title "Pate, Der" . If i change the Title in "Der Pate" an click apply, yadis change it back to "Pate, der"

Is it possible that yadis use the wrong field for the title at ofdb.de ? He doesn't found "Für immer Shrek" but using manualy "Shrek Forever After" yadis pick up the the right informations. what is my fault?
Visioner is offline   Reply With Quote
Old 23-12-10, 23:26   #14
Fred-L

Expert Member
 
Fred-L's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: France
Posts: 1,108
Contribution: 0.44%
Thanks: 87
Thanked 1,521 Times in 316 Posts
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Re: yaDIS 2.0 - yet another Dune Indexer and Skinner

yaDIS search only in Ciné-Passion database. So you have to use french or english titles.
After the movie is found, yaDIS search at ofdb.de to get the synopsis and title in german.
Fred-L is offline   Reply With Quote
Old 23-12-10, 23:26   #15
edparker50
Premium Potential
TIP: Upgrade to Premium
Experienced Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 187
Contribution: 0.07%
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Re: yaDIS 2.0 - yet another Dune Indexer and Skinner

Fred dude i love you

Quick question for the movie rating 3.9 5.1 etc etc i left it blank. The box for the rating is still there its just empty. is there a way to remove it?
ps thank you for your hard work. I will be using the donate button after the holiday
edparker50 is offline   Reply With Quote
Old 23-12-10, 23:28   #16
Visioner
Premium Potential
TIP: Upgrade to Premium
Addicted to MPC
 
Visioner's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 53
Contribution: 0.02%
Thanks: 17
Thanked 31 Times in 6 Posts
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Re: yaDIS 2.0 - yet another Dune Indexer and Skinner

@Reneb
do you try to process you for one file? or search manually with a right mouse click at the movie? Are the film in the databse which is used for your lanugage? Try to search manually for the name like it is in the webdatabase like "Godfather, The"
Visioner is offline   Reply With Quote
Old 23-12-10, 23:29   #17
pman78
Premium Potential
TIP: Upgrade to Premium
Active Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Netherlands
Posts: 44
Contribution: 0.02%
Thanks: 4
Thanked 14 Times in 7 Posts
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Re: yaDIS 2.0 - yet another Dune Indexer and Skinner

Hi Fred-L, great work done!

I noticed that after conversion of my workspace folder the actors information is lost for all movies. If I try to reload the movie information, the actor details are not found (text box remains blank). Any idea what is happening? Thnx
pman78 is offline   Reply With Quote
Old 23-12-10, 23:38   #18
darth.fedor
Premium Potential
TIP: Upgrade to Premium
Almost Active
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
Contribution: 0%
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Re: yaDIS 2.0 - yet another Dune Indexer and Skinner

Hi,

This is the first time I reply. Up to now I have been a very happy yadis user. I've been really looking forward to the 2.0 release. But... Now I've tried to use it and while exporting yadis stopped and didn't do anything. I've stopped the process and when I restarted the program I've lost 3 quarters of all my TV shows. They were installed on my internal hard drive of my dune 3.0 base and I've lost the majority of my shows and I can't retrieve them; they're gone. I'm not sure what I did wrong, but you should really be careful with what you do. I'm really pissed 'cause I've lost almost a terabyte of data!
darth.fedor is offline   Reply With Quote
Old 23-12-10, 23:46   #19
edparker50
Premium Potential
TIP: Upgrade to Premium
Experienced Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 187
Contribution: 0.07%
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Re: yaDIS 2.0 - yet another Dune Indexer and Skinner

Hey if you all go to Set up and click the Dune Interface tab. The Include tools menu i grayed out. What does that do and should it be grayed out?
edparker50 is offline   Reply With Quote
Old 23-12-10, 23:51   #20
Fred-L

Expert Member
 
Fred-L's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: France
Posts: 1,108
Contribution: 0.44%
Thanks: 87
Thanked 1,521 Times in 316 Posts
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Re: yaDIS 2.0 - yet another Dune Indexer and Skinner

Originally Posted by darth.fedor View Post
Hi,

This is the first time I reply. Up to now I have been a very happy yadis user. I've been really looking forward to the 2.0 release. But... Now I've tried to use it and while exporting yadis stopped and didn't do anything. I've stopped the process and when I restarted the program I've lost 3 quarters of all my TV shows. They were installed on my internal hard drive of my dune 3.0 base and I've lost the majority of my shows and I can't retrieve them; they're gone. I'm not sure what I did wrong, but you should really be careful with what you do. I'm really pissed 'cause I've lost almost a terabyte of data!
This is because you choosed to put your Dune interface in the same location of your medias.
Did you read this warning message ?



If this warning is not clear, tell me.
Fred-L is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
dune, hdi, interface, yadis


Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


» MPC top List...

TOP 5 Regular media players

  • Popcorn Hour C-300 (81%)
  • Mede8er Med500x2 (80%)
  • Dune SMART (D1) (65%)
  • HDI Dune Base 3.0 (52%)
  • DViCo TViX X-Roid (00%)

TOP 5 Hybrid media players

  • HDI Dune BD Prime 3.0 (75%)
  • HDI Dune HD SMART B1 (74%)
  • PoPCorn Hour C-200 (68%)
  • HDI Dune MAX (54%)

We do not recommend currently...

  • Xtreamer products
  • Hantech products
  • MViX products
  • DviCo products
  • HDX products
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.1 - twisted by vbTwist and Hi-Jack (MPC Club)