Navigation » MPC Club Community Board > Media Player Section > 2009/2010 Generation Sigma / Intel CE Based > HDI 3.0 Base and BD Prime » Problem with Dune Base 3.0 and HD Audio-Tracks

Notices

» Slysoft Recommended!
1 CLick BD and DVD backups
Download AnyDVD HD!
For Blu-Ray and DVD!
» Log in
User Name:

Password:

Not a member yet?
Register Now!
» Stats
Members: 87,555
Threads: 29,602
Posts: 251,158
Welcome to our newest member, iuliantv
» MPC Club Advertisers and Sponsors
Reply
 
Thread Tools
Old 04-05-12, 21:01   #11
Bajano
Premium Potential
TIP: Upgrade to Premium
Almost Active
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 7
Contribution: 0%
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Re: Problem with Dune Base 3.0 and HD Audio-Tracks

Now i tested another Dune Base 3.0 from a friend and there is the same prob. I think itīs the combination of the Dune and the Rotel and at the moment theres no way to play BDīs "normal" with HD audio tracks. Maybe the next firmware update by Rotel will solve the problem.

@ robena
I think the decoder of the Rotel preamplifier is much better than the decoder of the Dune.
Bajano is offline   Reply With Quote
Old 04-05-12, 22:16   #12
Kat-CeDe

TIP: Upgrade to Premium
Senior Member
 
Kat-CeDe's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany near Bremen
Posts: 874
Contribution: 0.35%
Thanks: 9
Thanked 52 Times in 52 Posts
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Re: Problem with Dune Base 3.0 and HD Audio-Tracks

Hi,
when you change from bitstream to decode to PCM it should be the same quality because it is pure digital.

Ralf
Kat-CeDe is offline   Reply With Quote
Old 05-05-12, 00:18   #13
robena
Premium Potential
TIP: Upgrade to Premium
Experienced Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 111
Contribution: 0.04%
Thanks: 10
Thanked 8 Times in 6 Posts
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Re: Problem with Dune Base 3.0 and HD Audio-Tracks

Originally Posted by Bajano View Post
@ robena
I think the decoder of the Rotel preamplifier is much better than the decoder of the Dune.
There is only one way to decode DTSMA or Dolby True HD, there cannot be any difference.
__________________
Robert
robena is offline   Reply With Quote
Old 05-05-12, 07:33   #14
Kat-CeDe

TIP: Upgrade to Premium
Senior Member
 
Kat-CeDe's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany near Bremen
Posts: 874
Contribution: 0.35%
Thanks: 9
Thanked 52 Times in 52 Posts
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Re: Problem with Dune Base 3.0 and HD Audio-Tracks

Hi,
if one uses the analog connection there may be a difference. Has the Base analog multichannel output?

ciao
Kat-CeDe is offline   Reply With Quote
Old 05-05-12, 15:26   #15
Bajano
Premium Potential
TIP: Upgrade to Premium
Almost Active
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 7
Contribution: 0%
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Downloads: 0
Uploads: 0
Default Re: Problem with Dune Base 3.0 and HD Audio-Tracks

Thanks a lot - i will try this option at the evening.
Bajano is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


» MPC top List...

TOP 5 Regular media players

  • Popcorn Hour C-300 (81%)
  • Mede8er Med500x2 (80%)
  • Dune SMART (D1) (65%)
  • HDI Dune Base 3.0 (52%)
  • DViCo TViX X-Roid (00%)

TOP 5 Hybrid media players

  • HDI Dune BD Prime 3.0 (75%)
  • HDI Dune HD SMART B1 (74%)
  • PoPCorn Hour C-200 (68%)
  • HDI Dune MAX (54%)

We do not recommend currently...

  • Xtreamer products
  • Hantech products
  • MViX products
  • DviCo products
  • HDX products
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.1 - twisted by vbTwist and Hi-Jack (MPC Club)